Løbetræning i Langeskov Løb & Motion

 

Træningstidspunkt: 

Tirsdag kl. 18.00

Information om træningen: Se mere nedenfor skemaet

På vores Facebookside er der til hver træning

information om dagens træning.

https://www.facebook.com/groups/langeskov.llm/?ref=bookmarks

Torsdag kl. 17.30

Kig dog altid ind på Facebookgruppen for eventuelle

ændringer.

https://www.facebook.com/groups/langeskov.llm/?ref=bookmarks

 Mødested:

Langeskovhallen, på parkeringspladsen

Børmosevej 3

5550 Langeskov

Langeskovhallen, forhallen

Børmosevej 3

5550 Langeskov

Træner/

Tovholder:

Trænere:Lene Møller Larsen Thomas Irming  Tovholder: Jess Jensen
 Bad og omklædning  Der er mulighed for bad og omklædning i Langeskovhallen.  Der er mulighed for bad og omklædning i Langeskovhallen.
 

 

Opvarmning på parkeringspladsen, tirsdag kl. 18

Vi starter med opvarmning på parkeringspladsen, hvor vi laver øvelser for hele kroppen med kyndig instruktion fra vores erfarne instruktører, inden vi tager ud og løber i fælles flok.

Opvarmningen er for alle tilmeldte i LLM.

Se vores facebookgruppe for aktuel information: https://www.facebook.com/groups/langeskov.llm/

Løbetræning kl 18.15

Efter opvarmningen, ca. kl. 18.15, gør vi os klar til at gå ud og løbe i det fri. Vi løber i to hold, hvor Lene Møller Larsen tager sig af gruppe 5 og Thomas Irming tager sig af gruppe 2,3 og 4.

 

Træner: Lene Møller Larsen

Lenes træning er tilpasset løbere der ønsker en træning hvor der er lagt stor vægt på variation og at tempoet ikke er for hurtigt. Der udføres en masse alternative øvelser under vejs på ruten. Der er i høj grad fokus på det sociale aspekt ved løb og så vidt mulig forsøger vi at ”lege” os igennem træningen. Distancen er 7-9 km til hver løbetræning. Tempoet ligger omkring 6:30-7.00 min/km.

Et eksempel på en træningsaften ser sådan ud: Vi går i raskt tempo mod Frydenlund, her starter vi med at løbe. Vi skal en tur til Pilelunden. Ved Peter Danielsen laver vi lidt øvelser, fortsætter af “skovstien” hvor vi sætter lidt fart på. I Pilelunden laver vi igen lidt øvelser, inden turen går retur til hallen via Grønvangen og Skovalleen. Ved hallen laver vi udstrækning og giver hinanden highfive for gennemført træning. Tempo = bagerste mand, hurtigere kan blive sendt bagud og retur. Tur ca 7 km.

Træner: Thomas Irming

Der varmes op i samlet flok, så vi er klar til dagens næste løbeaktiveter. Til hver træning vil der være planlagt intervaller og løbelege, der udfordrer de enkelte løbere. Vi deler os i tre grupper, så den enkelte ikke presses alt for meget. Vi holder fokus på at træningen er tilpasset de motionsløb vi normalt deltager i, hvilket giver en god dynamik blandt løberne. Distancen for en tirsdagstræning ligger mellem 10-13 km.

En typisk træning kan f.eks. bestå af 3 km opvarmnming i tempo 6:10 min/km, herefter 5 x 1000 m intervaller med 3 minutters pause imellem. Her er tempoet i omegnen af +/- 3:50 / 4:30 / 5:30 min/km for de forskellige grupper. Der sluttes af med 3-4-5 km afjog alt efter hvor vi befinder os.