Generelt om træningen i grupperne:

Der vil være to tovholdere for hver gruppe, en som planlægger ruten og træningen, og en som er ansvarlig for bagtroppen. Generelt er holdningen, at man ikke skal efterlades og løbe alene hjem. Det er dog muligt at aftale, at man løber fra, eller andet, hvis man hellere vil det.

Tempo og afstand er vejledende og kan variere, plus/minus.

Grupperne er ikke knivskarpt opdelt! Ofte vil to (eller flere) grupper løbe sammen, afhængigt af omstændighederne.

Vi lægger vægt på at finde nogle gode ruter i naturskønne omgivelser.

Enkelte tirsdage vil det være planlagt, at alle grupper løber den samme rute, hvor man i starten kan udfordre sig selv og løbe med en gruppe i hurtigere tempo end man plejer, og samtidig have en gruppe at falde tilbage på, når man ikke kan holde til det tempo længere. Ruterne vil være i forskellig længde, så det er de første kilometre, at man har muligheden for nogen at falde tilbage på som løber samme vej.

Følg med på hjemmesiden, eller på Facebook https://www.facebook.com/groups/langeskov.llm/. Der vil også blive givet informationer efter opvarmningen i hallen.

Løbetræning generelt

Der løbes distancetræning, både kortere og længere. Der trænes året rundt, men om vinteren løbes kortere distancer i forhold til om sommeren. Træningen henvender sig til alle, der ønsker både at løbe sammen med andre på samme niveau, og at forbedre sin form og hastighed ved at deltage regelmæssigt i træningen. Man skal ikke holde sig tilbage for at møde op, for der vil altid være nogle til at tage sig af en og få en snak med, så man kan komme på det rette hold.

Somme tider trænes der mere målrettet op til et løb på 5 og 10 km samt halv- og helmaraton.

Vi opfordrer til, at du også sørger for at løbe et par gange mere om ugen, evt. sammen med andre fra gruppen, f.eks. om torsdagen, hvor der løbes fælles fra Langeskovhallen eller i Nyborg efter nærmere aftale.

Har du overvejelser eller spørgsmål til din træning vedr. eksempelvis progression eller intensitet, er du velkommen til at vende det med træneren/tovholderne.